2008-05-18

Nu saknas bara gräset...

Igår planterade Lisa häcken (det är buxbom) och idag har jag snickrat ihop det sista på sandlådan, bl.a. ett lock.

2008-05-17

Lisa, stensättaren

Igår lade Lisa sten i det hål som var kvar på framsidan, på hörnet av det som så småningom skall bli en gräsmatta. Det blev riktigt bra!


2008-05-16

Falsk krupp?

När jag var liten var jag ett s.k. krupp-barn. Falsk krupp heter det, har jag lärt mig sen. Eftersom jag hade det ganska länge (jag tror jag var 12 sista gången det hände?) kommer jag ihåg känslan och jag minns att jag och pappa åkte in till sjukhuset i Trollhättan och satt där mitt i natten.

I natt har Wiktor haft sitt första "anfall" av falsk krupp.

2008-05-15

Wiktor har slutat amma.

I tisdags morse fick Wiktor bröstmjölk till frukost för sista gången. Officiellt slutdatum blir alltså 14:e maj om jag räknar onsdag som första dag utan ammning. Nu dricker han välling gjord på Nutramigen och EnaGo-gröt och det går jättebra.

2008-05-06

En lastbil kom lastad...

...med 12 kubikmeter jord varav knappt hälften nu ligger på plats i det som förut var en stor grop på framsidan av huset. Nu får det ligga en vecka eller två (under tiden som vi vattnar och trampar ner jorden och lägger på mer där det behövs) innan vi rullar ut gräs ovanpå.

Den som är vaksam ser att det saknas jord i ett hörn. Där skall Lisa lägga kullersten.

Den jord som inte fick plats i gropen var lastbilschauffören vänlig nog att tippa på sidan om huset.



2008-05-04

Lisa har blivit moster!

I torsdags, den 1:e maj, blev Lisa moster. Lisas syster och hennes sambo fick då en liten kille! Välkommen, släktens minsting! :)